MARKETING SERVICES

MARKETING, MEDIA EN PR

We bieden diverse marketing mogelijkheden aan om de zichtbaarheid van jouw je bedrijf te vergroten.

Geef je klant iets persoonlijks. Wij ondersteunen in Media en PR waarmee je continue zichtbaarheid creëert op de juiste momenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je eigen bedrijfsmagazine, brochure of persberichten waarmee je meer publiciteit behaalt.

Wij ontwikkelen alle marketingmaterialen en schrijven teksten voor magazines, advertenties of persberichten en ontwerpen deze in Idesign of Canva.

Na de grote opkomst van online zichtbaarheid zie je nu een ommekeer dat klanten ook graag iets persoonlijks in handen willen ontvangen. Het maakt je merk en boodschap persoonlijk en tastbaar.

Meer weten? Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we graag je in gesprek.


We horen graag van je.


DIGITALE MARKETING STRATEGIE EN BRANDING

Met de juiste inzichten vind je de beste klanten

Digitale Marketing is een overkoepelende term voor alle online marketing-inspanningen. Denk daarbij aan website of zoekmachineoptimalisatie, digitaal adverteren, sociale media en blogs om daarmee uiteindelijk meer omzet te behalen. Ontmoet jouw doelgroep dáár waar ze de meeste tijd doorbrengen: op het internet.

Wij maken een digitaal strategisch marketingplan dat laat zien wat je moet doen en waar je moet zijn om je klanten te binden.
Sta je nu ook op het punt om te professionaliseren.
Moet je strategische keuzes maken waar je bedrijf zich binnen vijf jaar bevind? Wij helpen jou in dit proces om meer inzicht en focus aan te brengen. We geven strategisch marketing advies en werken een businessplan uit op één A4.


Je hebt een prachtig merk, maar er gebeurt nog te weinig mee. Breng je merk tot leven!

Vertel jouw merkverhaal en versterk het gevoel dat jouw klanten bij jouw merk hebben. Wij noemen dit brand storytelling.

Wij nemen graag de mogelijkheden met je door. Samen met jou werken wij aan een verhaal en een volledige (digitale) communicatiemix die hieraan gaat bijdragen.

Meer weten over onze diensten? Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we graag je in gesprek.

We horen graag van je.


CAMPAGNE ONTWIKKELING EN CUSTOMER JOURNEY

Wil je een campagne opzetten om een boost te geven aan jouw bedrijf of wil je een nieuw product of jouw dienst verbeteren. 
Wij denken met je mee. Samen met jouw bedrijf creëren wij op een creatieve manier nieuwe campagnes en nieuwe ideeën waar je direct mee verder kan.

Geen tijd om het zelf uit te voeren? Wij kunnen je geheel ontzorgen.


Een optimale costumer journey zorgt voor meer omzet.

Jouw ambassadeurs zorgen voor meer nieuwe klanten. Hoe creëer je ambassadeurs?

Door het optimaliseren van de klantreis kan je direct zien waar je aan kan werken. Wij brengen alle touch points in kaart zodat je hier direct mee aan de slag kan.

Meer weten? Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we graag je in gesprek.

We horen graag van je.


INTERIM MARKETING

Heb je tijdelijk expertise nodig of hulp bij een project?

Met mijn jarenlange marketingervaring kan ik je snel op weg helpen, voor korte of langere tijd. Ik kan zelfstandig aan de slag of werk met professionals in (digital) marketing en communicatie.

Al meer dan 25 jaar werk ik in de marketing. Ik heb onder andere bij diverse A-merken gewerkt waarvan de laatste tien jaar in de rol van leidinggevende. Ik heb vele projecten mogen begeleiden. Werken het Lean concept of agile is mij niet vreemd.

Op mijn linkedin pagina vind je meer informatie over mijn werkervaring.

Neem contact op