Wie ben ik

“Mensen en bedrijven raken en in beweging brengen om met elkaar nog beter te worden”, is mijn persoonlijke missie!

Al ruim 25 jaar houd ik mij bezig met marketing. Ik heb voor diverse A-merken gewerkt en ook voor kleinere organisaties. Mijn liefde voor het vak is alleen maar gegroeid. Het is mijn passie om klanten te raken met de juiste boodschap en te zorgen dat zij de weg weten te vinden naar jouw bedrijf.

Ik ben niet alleen een denker, maar ook een doener en ben dan ook naast de strategie graag bezig met het uitwerken van de marketingactiviteiten. Ik help ondernemers graag met marketing van A tot Z. Van het uitwerken van een strategisch marketingplan tot het uitvoeren van een brochure of magazine.

Ik ben ooit als coach begonnen en zo de marketing ingerold. Hoe gek kan het lopen? Dat houdt in dat ik graag mensen en bedrijven verder op weg help. De combinatie van coach en marketing heb ik samen gebracht in mijn bedrijf: LM Marketing Bureau. Mijn bedrijfsnaam is gebaseerd op mijn naam Linda Mensingh (LM) en wat ik graag doe Marketing. Omdat ik graag met anderen samenwerk heb ik er Bureau bij geplaatst. Heel simpel. 

Ik geloof in samenwerken en ben daarom een samenwerking aangegaan met Trust Mediapartners.  Trust Mediapartners is ook partner van Trust and Law. Je kunt namelijk in je eentje de beste zijn, maar met elkaar ben je nog beter. Wij werken met elkaar en voor elkaar.